Jos de Koning

Bij de bouw van het Sportcentrum Ookmeer ontstond het idee om in de nieuwe sporthal activiteiten rond fysiotherapie te gaan ontwikkelen. Fysiotherapeut Jos de Koning nam de uitdaging aan.

Sinds mei 2021 heeft Jos zijn werkzaamheden in Ookmeer overgedragen aan Fysiotherapie De Aker.

Sportpark Ookmeer is de grootste sportaccommodatie van Amsterdam waar zowel  top- als breedtesport wordt beoefend. Alle moderne voorzieningen zorgen voor een toonaangevend sportpark met regionale, nationale en zelfs internationale betekenis. Daarnaast blijkt uit de rijke historie van deze locatie dat sporters er op een uitstekende manier door een fysiotherapeut kunnen worden begeleid.

Dit geldt ook voor de medische begeleiding. Te midden van een schitterende sportfaciliteit beschikt de fysiotherapie over een goed uitgeruste behandelkamer en een trainingszaal.

Door hier te klikken kunt u even rondkijken in de praktijk.

Algemene therapie

De praktijk is breed toegankelijk en biedt de mogelijkheid tot behandeling voor algemene blessures en lichamelijke klachten. Mensen met een algemeen indicatie voor fysiotherapie en manuele therapie vormen het hoofdbestand van de patiëntenpopulatie.

Sportgerichte therapie

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voor andere (sport)disciplines naar de praktijk te komen, zoals sportpsychologie, sportvoeding en sportwetenschap.

Vanuit de praktijk is er grote interesse in een sterke binding van sport met medische begeleiding, zowel voor teams als individuele sporters. Waar kan je dat beter doen dan in de omgeving waar de atleten hun sport beoefenen?